Värne HVB

Om oss

Om oss och vår verksamhet

Vi har 12 platser för både män och kvinnor i åldrarna 21-60.


Vi utgår från individen och problematiken kring missbruket. Vi arbetar utifrån evidensbaserade metoder kring beteenden, relationer, tankemönster och förändringsarbete.


Vi arbetar nära och ger klienterna tid då vi tror att alla människor har ett behov att bli sedda och positivt uppmärksammade. Vi lägger tyngdpunkten på klientens positiva resurser och tillgångar för att stärka individen till ett drogfritt liv.

Personal

Vår personal har erfarenhet, kompetens och rätt utbildning inom missbruksvård samt har förmågan att bemöta våra boende på rätt sätt.
Värnes team består av; legitimerad psykolog, läkare, socionom, leg sjuksköterska och behandlingsassistenter. Det viktigaste för oss är att ha medarbetare som är engagerade med god känsla för omsorg.

Vi utbildar och utvecklar vår personal löpande genom regelbunden handledning. Vi är bemannade dygnet runt.

Vår fastighet

Värne Hvb ligger i det lilla samhället Värne mellan Eksjö och Vetlanda. Våran fastighet är på 650 kvm fördelat på två våningar med högt i tak och stora sällskapsrum, matsal samt stort kök. Vi erbjuder även boende i träningslägenhet. Alla klienter får eget rum med badrum.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå